ANKARA GENELKURMAY BAŞKANLIĞINA
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re: askerlik on iki aya düşsün
#1: izmirr - askerlik on iki aya düşsün
Ben denizliden erkan yağcı gönüllü askere gitmek istiyorum nereye başvurabilirim
Ben de Ankaradayım uzman cavuşum ilk görev yerim beni de doğuya atayın ben burada ne yapıcam yaaa
Re: Re: BATIDAN DOĞUYA GİTMEK İSTİYORUM
Re: BATIDAN DOĞUYA GİTMEK İSTİYORUM
En batidan doguya gidmek istiyorum
Sayin Komutanım ben deniz guzel 98/1 acemiligm Amasya suan olduğum yer Edirne Keşan Kazım kara bekir Kışlası 2. Tank bölügü ben tertip emriyle Hakkari yüksek ova yahut yakın yerle tertip emrimi istiyorum bizim olduğumuz yerde askerlik yapılmıyor boyuna askerlikten sogutuyolar insanın psikolojisi alt usd ediyorlar kimse yardimci olmuyor burdan sayın Cumhur Başkanımıza basbaknimiza genel kurmay Başkanımıza sesleniyorum bu gencin kimse sesini duymuyor siz duyun kendi kanımizdan olanlar orda can verirken biz burda amalelik yapıyoruz lütfen duyun sesimi el uzatın bizim gibi gençlere
Geç kaldım
Sayın devlet büyüklerim ben uzman erbaş adayıyım 19 girdim kazandım ve 19 ağustosta ısparta dağ komando okuluna katılmam gerekiyordu ama annemin rahatsızlığından ve o an yanında olmam gerektiğinden birazda maddş durumdan yana o an katılamadım ve şuan sizden ve devletimden beni tekrar eğitime çağrmanız bu vatana millete hayırlı bir birey olma yolunda beni desteklemeniz dileği ile size minnettar kalırım saygılar.
| This discussion has been closed. |
KOMUTANIM BEN ASKERLİĞİMİ ŞIRNAKTA YAPTIM VE KARDEŞİMİN YERİNE YAPMAK İSTİYOM VE BENÖZEL HARAKAT JANDARMA KOMUTAN OLMAK İSTİYOM NASIL OLABİLİRİM BANA YARDIM EDİN NE OLUR KOMUTANIM