Genç Akademisyenlerden Başbakan'a Yanıt
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re:
üzgünüm ama, ben imza atarken ne atatükcü ne de erdoganciligi kastetmistim.
her türlü baski ve millisetcilige karsi cikiyorum.
Re: ataturkcu ozgurlukcu(!) tayfaya ithaf olunur
#92: afiyet olsun - ataturkcu ozgurlukcu(!) tayfaya ithaf olunur
agziniza saglik.ben ne atatükcü nede milliyetci dandar bir toplum istiyorum.
brakinda insanlar istedigi gibi yasasin artik.
Re:
bende rumum aslinda.Yillardir uygulanan asimilasyon politikasindan dolayi rumcayi ögrenemedim.
herkesi türk yapmak ve görmek isteyen zihniyetciler inat yunanca ögrendim.
bütün halklarin baris ve özgüzlügü icin savasalim.
Re:
peki kürtler neden kendi dillerini konusamiyorlar???
ne kadarda özgür bi ülkeymis türkiye!!!
Re:
Haklı oldugunuzu düşünüyorum. Başbakan haksız tabiki ama bu olayın propagandasını yapan kendini Atatürkçü ilan eden gençliğe yazık diyorum. Ben bir başbakan fanboyu değilim fakat solcu cephesinin de bu tip münakaşalara girmesi ve insanları manipüle etmesini çok SIĞ buluyorum. Laf uzattıkları başbakan'dan farkları kalmıyor.
Re: Re:
kürtler neden ana dilini konusamıyor?
çünkü burası türkiye. Kendisini Türk hissedip Türkçe konuşan herkesin vatanı.
Re: Re:
"Haklı oldugunuzu düşünüyorum. Başbakan haksız tabiki ama bu olayın propagandasını yapan kendini Atatürkçü ilan eden gençliğe yazık diyorum. Ben bir başbakan fanboyu değilim fakat solcu cephesinin de bu tip münakaşalara girmesi ve insanları manipüle etmesini çok SIĞ buluyorum. Laf uzattıkları başbakan'dan farkları kalmıyor."
Aynen solcular çok önyargılı davranıyorlar, bu bir gerçek. Dediklerinize tamamen katılıyorum.
M. Orhan Öztürk
Akademisyen nedir?
Bu ülkede bir şey olduğunda kimi prof ,kimi akdemisyen ,kimi vatan kurtarıcı, kimi yazar oluyor! Soruyorum siz nesiniz?
Akademisyen buluş mu yapar?
Akademisyen sadece öğrenci mi yetiştirir?
Akademisyen oyuncumudur?
Bu ülkeye ne faydanız var bir açıklarmısınız?
Deseniz ki biz insan olarak karşıyız tamam derim ama akademisyen nedir?
Sizin gördüğünüzü ben göremiyormuyum insan olarak!
Siz insan üstü yaratıklarmısınız!
Darbe yapılırken tank önüne oturan akademisyen görmedim!
Aziz Nesin cezaevine girerken elini öpen akademisyen de!
Buluş yapıpta ülkeyi ileri götüren de!
Siz mnatıksızlığınızda mantık arayan hedefi olmayan boş ve anlamsız chp fanatiği postal talepçisi kişilikten öteye geçemeyecek acizler gibi geliyorsunuz bana!
Dinsizlik mi? Hiç bir canlı Allah'ı öğretemez , öğrenemez ,İçten gelecek!her okul okuyanın akademisyen veya prof olmadığı gibi.İnsan önce yaşarken bile ben neden varım köpekten ne farkım var diye düşünecek!
Kimlikten de din hanesi kalkıyor alın size özgürlük!
Sırf kimliğinde islam yazıyor diye haybeye namazı kılınan , darbeci yalakası ,cparti fanatiği olupta helalik istenen akademisyen bozuntularından , içi boş darbeci parti fanatiklerinden kurtulacağız.Nasıl gömüleceksiniz hayda en büyük sorun!
Diyanet'e dinsizler için leş kaldırma bölümüde istersiniz siz!
Siz adına genç diyen yaşı bilmem neye gelmiş bir baltaya sap olamamış acizlere üzülüyorum.Bu ülke sizin gibileri çok gördü :)
SIZI KINIYORUM
Re:
Re: Akademisyen nedir?
#236: Kaan Yeşil - Akademisyen nedir?
Kaan Yesil, sagolun, biz genc akademisyenler olarak kendimizi X-Men zannediyorduk, sayenizde ayaklarimiz yere basti.
Hadi arkadaslar, herkes icadini birbirine gostersin, biliyorsunuz ki ulkemizin bilim vizyonu artik fuze, bomba basligi, vb. icatlarla tanimli.
Re: Re: Akademisyen nedir?
#243: - Re: Akademisyen nedir?
Bi kere de ti ye almadan ciddi cevap veremezsiniz. Bunun psikolojide bir karşılığı olsa gerek. Dünya size güzel
Re: Re: Re: Akademisyen nedir?
#244: - Re: Re: Akademisyen nedir?
Tam bu noktada meydana bir Oscar Wilde cikmali aslinda. Tiye almasaniza evladim epistemolojik duzlemi yerle yeksan guruhu. Birak adam 2 derecelik vizyonuyla senin hayatinin temellerine hakaret uzerine hakaret etsin.
Re: Akademisyen nedir?
#236: Kaan Yeşil - Akademisyen nedir?
Akademisyenin bu ulkeye ne faydasi vardir yoktur bunu burada tartismanin anlami yok. Ama madem akademisyenleri faydasiz buluyorsunuz, degistirin universite sistemini kovun butun akademisyenleri. Yalniz basbakani ameliyat edenin de bir akademisyen oldugunu once aklinizda bulundurun. Gomulme meselesini de kafaniza takmayin. Cok da muhim degil. Benim bedenimi tip fakultesinde kadavra olarak da kullanabilirler. Benim acimdan sakincasi yok.
Re:
kendilerini adamdan saymak için girdikleri bir çaba işte teroristin adını da eklemişler dilekçeye ne mal oldukları hakkında şüpheye düşmeyelim diye iyi insan bunlar ya ama benden uzak olsunlar, kendi aralarında atatürkçü/solcu/kemalist/pkklı olarak takılsınlar işte
helal olsun
HELAL OLSUN diyorum
| This discussion has been closed. |