başbakanlığa dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
mağdur
Ben öğrenci yim kyk burs başvurusu yaptım fakat bana kredi çıkmış bunun Başbakanlığa sevirilmesini istiyorum aksi halde okulu birakma zorunda kalacağım maddi durumum hiç yok abim ssk lı çalışıyor fakat o evli ve bizden tamamen bağımsız maddi bi destek alamıyorum babamda yatalak hasta igdir universitesi bankacılık ve Sigortacılık bölümü iö okuyorum . Gereginin yapilmasini arz eder saygilarimi sunuyorum .
tahin aldırmak
Benim Adem Zaim 1976 Doğumluyum %55 Özürlüyüm Ve Marmaris Belediyesinde Çalışıyorum Burası Turistik Yer Olduğundan Herşey Çok Pahalı Bu Durumdada Geçimimiz Çok Zor Aydında Eniştem Var Onların Yanında Geçimimin Daha İyi Olacağına İnanıyorum Ve Bunun İçinde Tahinimin Aydına Olmasını Arz Ederim Lütfen Gereğini Yapın.
ayşenur
başbakanımbenim şikayetim babamınoynadıgı oyun yüzünden dünbana o oyun yüzünden tokat atacaktıben 11yaşında bikızım legendonline oyunlarının hepsinin kapanmasını talepediyorum size güveniyorum veinnanıyorum lütfen bu oyunu erişime engeyin nolur
Sayın Başbakanım;Ali yankayış 16.04.1993 tarihinde denizli de doğdu.Polis ve hakim suçsuz yere iftirayla Ali yankayışı cezaevine gönderdiler.Ali yankayış epilepsi hastasıdır.Kapalı yerde duramaz.Gereğini bilgilerimizle arz ve rica ederiz
okul
lüfen yardım edin sadece iş istiyorum sabıkalıyım diye iş vermiyorlar
| This discussion has been closed. |